Happy Cells

Happy Cells

Droom, daad, doel

Deze groepstraining is voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen. Voor wie af wil rekenen met negatieve gedachten en beperkende overtuigingen. Voor mensen die hun motivatie kwijt zijn, of afgeleid worden door zaken die niet van belang zijn. Op een zijspoor zitten. Niet goed weten wat ze willen. Of het wel weten, maar er niet in geloven en geen focus kunnen vasthouden. Voor mensen die beren op de weg zien. Mensen die hun doelen willen halen maar geen idee hebben hoe ze het moeten aanpakken. Voor iedereen die in beweging wil komen en meer succes en geluk wil ervaren. 

In deze training ga je ervaren dat je het stuur weer in handen kan nemen. Je krijgt praktische tools en technieken en informatie over hoe ons brein werkt en hierdoor begrijp je wat je aan het doen bent.
Je voelt dat je een keuze hebt. De bal ligt bij jou. Je krijgt de mogelijkheid om te veranderen wat je veranderen wilt.  Je leert hoe je daad-krachtig  je doelen kunt bereiken.
Je zult je verbazen over wat voor verschil de kracht van samen hierbij maakt. En ook hoe je met onder andere visualisatie-technieken je eigen toekomstdroom dichterbij kunt brengen en gaan leven.