Happy Cells

Happy Cells

Balans in je dag

Als je de technieken van Milton Trager kent, kun je binnen 10 minuten in een diepe staat van innerlijke rust en fysieke ontspanning komen. Een ongelofelijk krachtig en toch eenvoudig  aan te leren methode voor balans.  Simpel en tijdbesparend.

Milton Trager ontwikkelde een aantal principes die je in je dagelijks doen en laten prachtig kunt integreren.
Een must-have voor wie dagelijks innerlijk geluk wil ervaren.
Je gaat je dagelijks innerlijk vrijer en lichamelijk soepeler voelen, want je brein zal mee veranderen naar een meer natuurlijke staat van zijn !
In de workshop leer ik je eenvoudig in je dagelijks leven toe te passen beweegprincipes, gebaseerd op gewicht voelen. De oefeningen in mentastics helpen je om je natuurlijke soepelheid en ontspanning te vinden en zelf te onderhouden.
Mentastics is een bewezen simpele en plezierige beweegmethode die je leert om je spieren en je geest  te ontspannen. Mentastics is een onderdeel van Trager, een behandelmethode die in 52 landen gegeven wordt.
Het combineert krachtig de bewezen effecten van massage, fysiotherapie en meditatie. Door in de oefeningen het gewicht van je lichaam het werk te laten doen, ga je vrijer en losser bewegen.
De methode is zeer effectief en leidt tot diepe ontspanning.
Deze training geef ik in een kleine groep, maar kan ik ook 1 op1 verzorgen.